Over

WELKOM

Wood-B is een dynamisch bedrijf waarbij de klant steeds centraal staat.

Zaakvoerder Bart zorgt er samen met zijn team van vakkundige plaatsers steeds voor uw project tot goed einde te brengen. Om uw ideeën om te vormen tot realiteit.

Van eerste idee tot realisatie van uw droom, kan u steeds op de vakkundigheid van Wood-B rekenen. Voor uw project maken wij steeds gebruik van duurzame materialen aangeleverd door TOP leveranciers waarbij we zo veel als mogelijk in België aankopen.

Alles wordt in huis ontworpen en geproduceerd in het goed uitgeruste atelier te Niel. Onze aanpak is persoonlijk en gemoedelijk, wij luisteren naar uw wensen en bieden onze vakkennis aan om tot een bevredigend resultaat te bekomen.

In hoofdzaak produceren wij strakke hedendaagse meubelen. Alle courante materialen en toestellen zijn bij ons mogelijk.

Als u met ons in zee gaat krijgt u steeds 3D ontwerpen* van uw bestelde maatwerk. Samen bespreken we alle mogelijkheden en de tekeningen groeien als het ware tot u als klant tevreden bent met wat u ziet. Dan is het aan onze vakkundige meubelmakers om deze plannen in ons atelier om te zetten tot het uiteindelijke meubel. U kan steeds rekenen op een vakkundige plaatsing door een enthousiast team. Na de plaatsing merkt u niet meer dat wij langs geweest zijn, wij nemen alle afval en verpakkingsmaterialen mee zodat u als klant hier geen extra werk mee heeft en vanaf dag 1 kan genieten van uw maatwerk.

Neem even de tijd om een kijkje te nemen bij alle mogelijkheden, vergeet daarbij zeker niet de realisaties te bekijken, een beeld zegt meer dan 1000 woorden, zo kan je meteen zien wat we allemaal kunnen realiseren voor u.

*Er worden geen 3D ontwerpen gemaakt zonder goedkeuring van de offerte.

Bart

Zaakvoerder

Yannick

Technisch Tekenaar, Project opvolging
 

Bart

Atelier en Plaatsing

Steven

Atelier en Plaatsing

Florus

Atelier en Plaatsing