Kantoor Inrichting

 

Als meubelmakerij-interieurbouwer zijn we gespecialiseerd in maatwerk meubilair van groot tot klein.  Uw kasten op maat in gewenste materiaal tot in de puntjes afgewerkt.

BMW Jorssen Noord
De nieuwe BMW concessie in Merksem hebben wij mogen voorzien van meubilair dat volledig past in de huisstijl van het merk.  Een vlotte samenwerking met de bouwheer heeft er mee voor gezorgd dat alles netjes voor de geplande opening tiptop in orde was.
 
Kaas Rijperij Beemster

Voor de rijping van de gekende kwaliteitskaas heeft Beevers Kaas geïnvesteerd in een compleet nieuwe geklimatiseerde rijperij.  De hierbij behorende kantoren en faciliteiten voor het personeel zijn compleet ingericht door WoodB in nauwe samenwerking met bouwheer en binnenhuisarchitect.  Van kleedkamer tot bedrijfskeuken, directie kantoren en nieuwe vergaderzaal.  Hier hebben we de kans gekregen om mooie details te realiseren zoals de ronde Beemster tafels en een zitbank met knipoog naar het verleden waar gebruikte kaasplanken in verwerkt zijn.
 

 
Jaguar - Landrover Noord

Inkombalie met Skai Leder, Inkom sas in Laminaat met houtstructuur.  Deze panelen moeten perfect aansluiten bij het standaard huismeubilair van Jaguar landrover, het inkomsas is tevens voorzien van glazen deuren.

 
Notariaat Van Tricht - De Wispelaere te Merksem

Het notariaat in Merksem is grondig vernieuwd, in een strak nieuw interieur gestoken.  Bij deze renovatie hebben we het meubilair mogen voorzien.