Kantoor Inrichting

 

Als meubelmakerij-interieurbouwer zijn we gespecialiseerd in maatwerk meubilair van groot tot klein.  Uw kasten op maat in gewenste materiaal tot in de puntjes afgewerkt.

Kantoren Voka - Brussel

De kantoren van VOKA aan de kruidtuin in Brussel zijn in een heel nieuw jasje gestoken.  WoodB heeft ingestaan voor het maatwerk, de toog is gerenoveerd en voorzien van metaalwerk en massief lamellen plafond.  Verder zijn er scheidingswanden, lamellenwanden, de aankleding van een LED wall en massief lamellen plafonds geplaatst.

 
Kaas Rijperij Beemster

Voor de rijping van de gekende kwaliteitskaas heeft Beevers Kaas geïnvesteerd in een compleet nieuwe geklimatiseerde rijperij.  De hierbij behorende kantoren en faciliteiten voor het personeel zijn compleet ingericht door WoodB in nauwe samenwerking met bouwheer en binnenhuisarchitect.  Van kleedkamer tot bedrijfskeuken, directie kantoren en nieuwe vergaderzaal.  Hier hebben we de kans gekregen om mooie details te realiseren zoals de ronde Beemster tafels en een zitbank met knipoog naar het verleden waar gebruikte kaasplanken in verwerkt zijn.
 

 
Jaguar - Landrover Noord

Inkombalie met Skai Leder, Inkom sas in Laminaat met houtstructuur.  Deze panelen moeten perfect aansluiten bij het standaard huismeubilair van Jaguar landrover, het inkomsas is tevens voorzien van glazen deuren.

 
Verzekeringskantoor Louis Schrevens - Lubbeek

Verzekeringskantoor Louis Schrevens heeft intrek genomen in de volledig gerenoveerde gebouwen aan de Staatsbaan.  WoodB heeft mogen instaan voor de inkombalie, de kasten aan de inkombalie, een koffiecorner, plafond in massief rubberwood lamellen en een keuken aan de eetplaats.

BMW Jorssen Noord
De nieuwe BMW concessie in Merksem hebben wij mogen voorzien van meubilair dat volledig past in de huisstijl van het merk.  Een vlotte samenwerking met de bouwheer heeft er mee voor gezorgd dat alles netjes voor de geplande opening tiptop in orde was.
Notariaat Van Tricht - De Wispelaere te Merksem​

Het notariaat in Merksem is grondig vernieuwd, in een strak nieuw interieur gestoken.  Bij deze renovatie hebben we het meubilair mogen voorzien.